Veelgestelde Vragen

Hoeveel beton heb ik nodig?

De hoeveelheid beton dat u nodig heeft berekent u eenvoudig door middel van lengte x breedte x hoogte, bedenk daarbij wel dat u 10% extra besteld vanwege het inklinken van het beton.

Hoeveel kost een m3 beton?

De prijs van een m3 beton is afhankelijk van verschillende factoren zoals de samenstelling, grindsoort, vloeibaarheid, transport type en afstand.

Wat is de snelste manier om beton te storten?

Het beton wordt het snelst gestort door middel van een aanhangerpomp. Deze kan ook op moeilijk bereikbare plaatsen komen en kan beton tot wel 180 meter verpompen.

Hoelang duurt het voordat het beton is uitgehard?

Over het algemeen kan er van uitgegaan worden dat voor 1 centimeter hoogte in gestort beton een week uithardingstijd nodig is. Na ongeveer 28 dagen is het beton volledig uitgehard. In veel gevallen is het beton na 1 – 2 dagen beloopbaar maar nog niet optimaal belastbaar.

Welke loswijze opties zijn er?

  • Kruiwagen: deze dient u zelf te regelen.
  • Aanhangerpomp
  • 35M betonpompwagen: deze maakt gebruik van een giek
  • 42M betonpompwagen: deze maakt gebruik van een giek

Wordt het beton na de stort ook afgewerkt?

Het beton kan door ons personeel afgewerkt worden. U kunt dit aangeven op het bestelformulier. De afwerking wordt door middel van een laser gedaan waarmee het beton op hoogte gebracht en vlak onder de rei afgewerkt.

Hoeveel dagen van te voren kan ik een bestelling doen?

De bestelling dient minimaal 3 dagen van te voren gedaan te zijn. Dit heeft te maken met de tijd die nodig is om het beton te bestellen en de levering in te plannen.

Wat zijn de algemene voorwaarden van Betonmiddennederland?

De algemene voorwaarden zijn hier te lezen.