Beton diensten

Wilt u beton storten? Bent u benieuwd waarmee Betonmiddennederland u van dienst kan zijn? Wij staan voor u klaar om uw betonvloer te storten en goede, stevige beton funderingen te plaatsen.

Ons beton bestel formulier maakt het bestellen van beton eenvoudig. Zo besteld u eenvoudig en snel uw beton. Het formulier geeft een goed inzicht in de prijzen van het beton en de totaal kosten voor het beton storten.

Wij leveren het beton maar helpen u ook graag met het storten van het beton. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Funderingen

Wanneer u een aanbouw, schuur of woonhuis bouwt zal er nagenoeg altijd een goede fundering gelegd moeten worden. Een goede basis van uw project garandeert namelijk een goede uitkomst. Dit betekent dat het storten van een fundering dan ook vakkundig zal moeten gebeuren omdat uw hele project hiermee staat of valt.

Het storten van een fundering moet dus vakkundig gebeuren. Voor een kleiner project kan de gemiddelde doe-het-zelver zich wel redden. Maar als de schaal toeneemt en de specifieke wensen uitbreiden zal het verstandig zijn om hier een vakman voor in de arm te nemen. Met onze kennis en ervaring garanderen wij het beste resultaat.

Beton cement

Afhankelijk van het type project zal het beton de juiste samenstelling moeten hebben. Deze samenstelling van het beton wordt aangeduid met een C waarde. Eenvoudig gezegd; hoe hoger het “C” getal hoe sterker het beton.

Hieronder een kort overzicht van welke cementsoort het beste past bij uw project.
– C20/25: Dit cementsoort is de ideale keuze voor licht gewapende funderingen.
– C25/30: Dit cementsoort wordt gebruikt voor gewapend beton voor dragende structuren.
– C30/37: Voor dit cementsoort wordt gekozen bij industriële vloeren en opslagruimtes.

Lees hier meer over beton soorten!

Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Heeft u vragen over welk cementsoort voor uw project van toepassing is? Laat het ons weten. Neem gerust contact met ons op.

Beton laten storten?

Bij Betonmiddennederland kunt u ervoor kiezen om het beton zelf te storten of door ons te laten storten.

Als eerste kunt u ervoor kiezen om het beton te storten met behulp van uw eigen kruiwagen. Dit is een goede en kostenefficiënte oplossing voor een kleine beton bestelling.

Op moeilijk bereikbare plaatsen kan er gestort worden door middel van een aanhangerpomp. Met een maximaal bereik van 180(!) meter is dit een geweldige oplossing voor al uw beton stort wensen. Naast dit voordeel is een aanhangerpomp ook nog eens de snelste optie om het beton te storten.

Als laatste is het mogelijk om een betonpomp wagen te bestellen. Deze bieden wij in twee versies aan. De kleinere M35 betonpomp en de grote M42 betonpomp.

Wilt u weten welke optie het beste is voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!

Beton vloeren

Zoekt u naar een prachtige betonvloer voor uw kantoor, bedrijfshal of woning? Dan bent u bij Betonmiddennederland aan het juiste adres. Wij zijn al jaren bekend met het aanbieden, storten en afwerken van betonvloeren. Onze vakkundige werkwijze en kennis zorgt ervoor dat wij uw betonvloer op de juiste manier storten en afwerken. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven door heel Nederland. Wilt u weten wat de kosten zijn en wanneer uw betonvloer geleverd kan worden? Maak dan gebruik van ons beton bestel formulier.

De plaats en het beoogde gebruik van de betonvloeren bepalen welk soort beton er gebruikt zal worden. Een terrasvloer bij de woning zal minder draagkracht vereisen maar zal extra mooi zijn als deze gepolijst is. Een betonvloer in uw kantoor kan mooi gevlinderd worden terwijl een betonvloer in de bedrijfshal vooral veel draagkracht moet hebben. Hier neemt de uitstraling van de vloer een tweede plaats in.

Wij horen u al vragen. Wat is een gepolijste of gevlinderde vloer? Lees hieronder verder om het antwoord op deze vraag te weten te komen.

Gevlinderde beton vloeren

Wellicht heeft u weleens gelezen over een monoliet vloer en vraagt u zich af wat dit is. Een monoliet vloer is een betonvloer die gevlinderd is. Een mooie keuze voor een slijtvaste en strakke betonvloer. Een monolietvloer zorgt ervoor dat de betonvloer langer meegaat en zwaarder belast kan worden. Daarom is de monoliet vloer uitermate goed geschikt voor een bedrijfsvloer.

Wat is het verschil tussen een betonvloer vlinderen of een betonvloer polijsten?

Wanneer u een betonvloer laat storten waar later nog een andere vloer overheen wordt gelegd is het vlinderen van de vloer voldoende. Het vlinderen van de betonvloer maakt het beton glad en sluit de gaatjes in de betonvloer waardoor deze minder poreus wordt en dus minder vuil opneemt. Een gepolijst betonvloer wordt nog gladder, en nog strakker afgewerkt. Dit is ideaal voor vloeren die de beste uitstraling nodig hebben en waar deze uitstraling ook lang behouden dient te worden. Het polijsten van de betonvloer dicht de vloer namelijk extra goed af waardoor de betonvloer uitermate bestand wordt tegen vocht, vuil en vlekken.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!